Brug en smykkeskål til at holde styr på dine smykker, når du ikke har dem på. Her præsenteres en smuk, marmoreret smykkeskål i fimoler.
Jeg kastede mig ud i et par smykkeskåle i fimo ler. For nylig delte jeg et billede på Instagram, hvor flere af jer spurgte, hvad jeg havde lavet af det. Jeg lavede to små smykkeskåle til min veninde, men jeg fik ikke taget billeder af processen eller det færdige resultat. Så i dag besluttede jeg mig for at lave et par skåle til mig selv, og her er guiden til dem.
Mine smykkeskåle er blevet ret fine, og jeg elsker detaljen med kobberkanten. Tidligere har jeg forsøgt mig med cernit, men det fungerede slet ikke lige så godt som fimo. Fimo ler er mere blødt, og cernit har det med at smuldre. Så jeg vil klart anbefale, at man køber fimo frem for cernit – selvom damen i butikken forsikrede mig om, at det var det samme. Det er det også langt hen ad vejen.
Materialer
-
Fimo ler i forskellige farver (reklamelink)
-
Hobbykniv
-
En glasflaske eller andet til at rulle leret ud med.
-
En skål der kan tåle at komme i ovnen
Fremgangsmåde:
Nedenfor er de forskellige steps beskrevet. nederst kan du se billeder af processen.
-
Vælg 5 forskellige farver fimo ler til dine smykkeskåle – du kan også vælge færre. Juster mængden af hver farve efter dit behov. Denne mængde rakte til to små skåle.
-
Rul leret ud til pølser på ca. 10 cm længde.
-
Saml pølserne og twist dem for at skabe et stribet mønster.
-
Twist pølsen modsat vej for at skabe et unikt mønster.
-
Form pølsen til en bold og rul den ud til ønsket tykkelse.
-
Skær skålen ud med en rund genstand.
-
Tryk fimo leret ned i en skål og bag det i ovnen ved 120 grader i 30 minutter.
-
Mal kanten af skålen for det sidste finish.
Flair blog
Nøglering i fimo ler med kobber
DIY Guide: Lav Smukke Smykkeskåle i Fimo Ler
De er så søde, det må jeg vist også prøve. Tak for diy.
Det er de ihvertfald. Jeg synes det lyder som en god ide, at kaste dig over dette DIY.
Hejsa.
Skal leret ikke være hårdt efter bagning? Jeg er luge begyndt at prøve at lave ting med Fimoler og i min varmluftovn er det stadig blødt efter 1/2 time.
Jo det skal gerne blive hårdt i ovnene, prøv at slå varmluft fra.
Skal det være ildfaste skåle eiier kan man bruge almindelige